Fokus på kvaliteten

Eksisteret siden 1984​

Konkurrencedygtige priser​

​​Renovering​ - Din bolig bliver så god som ny

​Ting bliver ikke ved med at være nye, uanset hvor godt man passer på dem. Sådan er det også med huset eller lejligheden. Det, der engang var nyt og smart, bliver på et tidspunkt utidssvarende og umoderne og får brug for en renovering.

Mulighederne er mange med en renovering​

Er du glad for dit hus eller din lejlighed, beliggenheden og omgivelserne, kan det altid betale sig at gennemføre en renovering frem for at flytte. Ofte er det badeværelset eller køkkenet, der først trænger til en renovering. Men det kan også være rumfordelingen, der kunne være bedre. Måske skal køkkenet udvides til et stort køkkenalrum, eller måske er det nogle mindre børneværelser, der skal slås sammen til et stort.

Der er mange muligheder. Du kan renovere et rum ad gangen, eller vælge at tage den helt store totalrenovering på en gang.

Med en totalrenovering bliver det hele som nyt

Har du købt et gammelt hus, fordi du kan lide huset og stedet, kan det blive som et nyt hus, hvis du går i gang med en totalrenovering.

Hos Flyvbjerg Tømrer og Maskinsnedkeri står vi gerne for din renovering nær Brønderslev og i hele Nordjylland. Så sikrer vi, at det hele bliver lavet korrekt, og at projektet bliver færdigt så hurtigt som muligt. Vi kan også hjælpe dig med at renovere dit tag, hvis det også trænger.

Vi har et godt samarbejde med andre håndværkere og en indretningsarkitekt, der også gerne kommer med forslag og gode ideer. Kontakt os på telefon 21 48 81 35 eller mail jbc.christensen@mail.dk og hør nærmere om mulighederne for en renovering af din bolig.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAPROFIL​

​Flyvbjerg Tømrer og Maskinsnedkeri

​CVR-nr: 74489311​

KONTAKT​

Telefon: 21 48 81 35

Mobil: 21 66 66 72

E-mail: ​jbc.christensen@mail.dk