Fokus på kvaliteten

Eksisteret siden 1984​

Konkurrencedygtige priser​

Udskiftning af vinduer og montering af døre

​Når du skal bygge nyt hus – eller renovere et gammelt hus – er det vigtigt at vælge materialer, der passer til husets stil. Bondehusvinduer er for eksempel smukke og det helt rigtige valg til det gamle bondehus, men derimod helt forkerte til den moderne funkisvilla. Rådgivning omkring udskiftning af vinduer og døre kan med andre ord være en fordel.

Få høj kvalitet ved udskiftning af vinduer

Hos Flyvbjerg Tømrer og Maskinsnedkeri i Jerslev rådgiver vi gerne om det rigtige valg af døre, Velfac vinduer, energivinduer og ved udskiftning af vinduer, inden du beslutter dig, så du bliver tilfreds med det endelige resultat. Vi tilbyder montering af vinduer i Brønderslev, Løkken, Aalborg og hele Nordjylland.

Vi er fagfolk, og det er vi stolte af, så vi leverer kun materialer og færdige resultater i en kvalitet, som vi kan stå inde for. Derfor forhandler vi også kun færdige døre og vinduer fra førende fabrikanter i Danmark, hvor kvaliteten lever op til vores kritiske blik, det gælder også vinduer efter mål.

Vi kan blandt andet tilbyde udskiftning af vinduer med helt nye vinduer fra firmaet Velfac – og vi er certificeret ’Velfac Vinduesmester’. Vi tilbyder dog udskiftning og montering af døre og vinduer i alle typer og mærker.

Få en pris og et uforpligtende tilbud

Det er ikke altid, at færdige elementer kan passe ind. Derfor laver vi gerne døre og vinduer i specialmål og efter dine særlige ønsker. Er dørene og vinduerne slidte, men kan de alligevel klare nogle år mere, renoverer og istandsætter vi gerne med nænsom hånd, så resultatet bliver næsten som nyt, men til gode priser.

Hvad koster udskiftning af vinduer? Det kan variere efter antal og mål, men vi giver gerne en god pris og et helt uforpligtende tilbud på dit projekt. Kontakt os gerne på telefon 21 48 81 35 for råd, ideer og et godt tilbud, når du skal renovere eller bygge nyt.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAPROFIL​

​Flyvbjerg Tømrer og Maskinsnedkeri

​CVR-nr: 74489311​

KONTAKT​

Telefon: 21 48 81 35

Mobil: 21 66 66 72

E-mail: ​jbc.christensen@mail.dk